A Taula!

Paperdefesta / Celebracions  / A Taula!

A Taula!

Avui,  m’agradaria parlar-vos de les taules, molt protagonistes  en qualsevol festa . Estem molt acostumats a les celebracions amb taules rodones però últimament  la tendència és d’asseure als convidats en taules rectangulars amb molta gent  a l’estil d’una gran família italiana.  “La naturalitat està de moda”.

Seguint amb aquesta idea a les taules hi solem trobar colors clars o materials naturals acompanyats sempre de flors que donen molt caràcter a la taula. En aquest tipus de muntatges les cadires també hi juguen un paper  important i ja no solen està cobertes sinó que les podem escollir de diferents materials i formes sempre tenint en compte l’estil de la festa.

Les taules, són un dels elements que en  ajudaran  a definir el tipus de celebració. En un casament rústic, ens basarem més en tons terra i en materials com la fusta o el ferro. En canvi, el color, serà el protagonista en les taules de les festes d’estiu, utilitzant varietat de flors i fuites que donaran un aire fresc al conjunt.

Els elements vintage or d’estil Shabby Chic, molt típics de la cultura anglesa, seran elements claus en les festes  d’aire més romàntic. En aquestes celebracions els colors rosa i blanc hi seran molt presents.

No ens podem oblidar de les celebracions a la platja. En aquest cas el nostre protagonista serà el color blau i els elements de caire mariner.

No hem d’oblidar però, que no tothom busca modernitat ni tendència. Les decoracions de sempre encara estan presents en molts casaments. Estovalles blanques, coberteria de plata, copes de cristall i centres de taula amb les flors més tradicionals seran elements claus en aquest tipus de celebració

És, en tota aquesta varietat d’estils on podem trobar aquell que se’ns adiu més a la nostra personalitat  i tenir  així una festa única i irrepetible.  Què us sembla, anem a taula?

No Comments
Post a Comment