Celebrar, celebrar, celebrar….

Paperdefesta / Celebracions  / Celebrar, celebrar, celebrar….

Celebrar, celebrar, celebrar….

Al llarg de la nostra vida tenim moments especials que ens encanta celebrar amb la família, amb els amics…

Fer una festa ens permet parar-nos i comptar amb motius, que en gran manera, donen sentit a les nostres vides. Segons la psicòloga Maria Gabriela Fernández Ortega, “En mig d`aquesta vida tan trepidant que portem, és sa i emocionalment gratificant parar-nos, fer una pausa en què  ens permetem compartir, sentir que els punts en comú potencien i les diferencies sumen i que s’arriba a un resultat volgut i apreciat per a tots”.

Les celebracions permeten connectar-se amb coses importants i amb persones estimades i mantenir sempre presents aquells moments que realment tenen valor i sentit. Hem de pensar que” les alegries es senten més  i millor quan estem acompanyats per aquells a qui més ens estimem i a aquells a qui més estimem”

Les celebracions poden ser de moltes maneres, des de la més senzilla a la més sofisticada, el més important és que reflecteixin allò que volem celebrar i com ho volem celebrar. En l’apartat de donar forma a una celebració hi entraria la figura de l’organitzador/a d’esdeveniments.

Moltes persones creuen que comptar amb algú que ens ajudi a organitzar la nostra festa és fer les coses a la seva manera i aquesta idea és summament equivocada, un bon organitzador/a vol que tu siguis la persona que facis realitat els teus somnis, de manera que sereu vosaltres qui direu exactament QUÈ i COM voleu la vostra celebració. Un bon organitzador/a respectarà les pautes que li marqueu. El seu únic objectiu és crear espais i moments únics per a vosaltres.

En aquest article us mostrem algunes fotos de les festes que paperdefesta hem organitzat, dissenyat i personalitzat per als nostres clients.
A cadascun els hem creat aquell ambient que desitjaven i en el que somiaven per celebrar un dels dies més especials de la seva vida.

No Comments
Post a Comment