Festes handmade

Paperdefesta / Celebracions  / Festes handmade

Festes handmade

En els últims anys, quan parlem de festes, celebracions, casaments…, utilitzem i  sentim molt la paraula “handmade” (fet a mà).

Des del meu punt de vista,  “handmade”, es refereix sobretot a un concepte de festa. Dins d’aquest concepte s’hi podrien incloure diferents  idees.  En primer lloc, la idea d’una festa personalitzada i única pensada y realitzada per a aquella o aquelles persones a qui va dirigida.

En segon lloc, una festa que compti amb elements fets a mà o escollits expressament per aquell event.

En general, al públic actual, no li agraden les festes en sèrie.  Actualment s’opta més  per events únics, fets i pensats només per aquells a qui van dirigits.  És important tenir en compte que de la mateixa manera que no hi ha dues persones iguals, no hi ha dues festes iguals.

Incloure a la decoració d’una festa, elements  fets a mà, artesanals, antics ..  en una celebració dóna un aire molt personal i diferent a l’esdeveniment.

A paperdefesta procurem que a les nostres celebracions, l’element handmade  hi sigui sempre present. Tant en el sentit de crear una festa única, com en el d’incorporar elements artesanals fets a mà o molt personals.

En les  fotografies que il·lustren aquest article podeu veure diferents elements “handmade” que decoren les nostres festes.  Per exemple, una composició feta a partir d’atrapasomnis  en ganxet  i molt de moda actualment i que donen un toc fresc  i “chic” a la decoració.  Un altre exemple, uns sotaplats fets a partir d’un tutorial que vàrem trobar a les xarxa. Són de “trapillo”  i, també fets de ganxet.  Utilitzar un sotaplat dóna caràcter a una taula  i, en aquest cas, tenen un  aire rústic i informal.  Per últim uns suports per espelmes fets amb la tècnica de macramé decoren una festa juvenil i desenfadada

Imagineu-vos doncs, arribar a la vostra festa i trobar una decoració, un ambient amb els que us sentiu identificats i que hagi estat pensada només per a vosaltres. Quina sensació!!!!

Us  animeu?

No Comments
Post a Comment