Festes infantils, ” a tutti pleni!!!

Paperdefesta / Batejos  / Festes infantils, ” a tutti pleni!!!

Festes infantils, ” a tutti pleni!!!

Com  a  organitzadors i decoradors d’esdeveniments treballem en diversitat de celebracions.  Per això, hem tingut l’oportunitat d’organitzar diverses festes en què els protagonistes són els nens. Una festa de benvinguda, un bateig o la celebració d’un  primer aniversari entre d’altres.

Una de les principals característiques d’aquestes festes és, que són celebracions dedicades a un infant, però, on hi ha un nombre important d’adults. En aquests casos el nostre treball consisteix bàsicament en donar-los el caràcter infantil que requereixen però procurant, alhora, que els adults que  hi assisteixen  es sentin còmodes i en un ambient agradable.

La primera pregunta que fem als pares quan ens contacten perquè muntem una festa d’aquestes característiques és, si els nostres petits amfitrions tenen algun element , objecte que els agradi o que els cridi especialment l’atenció. En la majoria dels casos, aquesta dada, ens serveix com a punt de partida per començar a planificar l’organització i / o decoració de la festa.

Una altra de les dades que també ens agrada conèixer, abans de començar el nostre treball, són els colors  que agradarien  als  pares que estiguessin presents a la festa.

A partir de les primeres converses i de conèixer les primeres informacions comencem a preparar la celebració.

En aquest article us mostrarem tres de les nostres festes. La primera va ser una festa de benvinguda per l’Arnau. Aquí,  ens vàrem basar en el color blau, i com a element central vam escollir els cavallets de fira.

La segona era el bateig de la Sança on  els colors base van ser el rosa i el  verd “pastel.” A  la Sança li agraden molt les ovelletes i  va ser el punt de partida per a la decoració de la seva festa. En aquesta celebració, els dolços hi van tenir un paper important per què van ser present tant a la taula dels comensals  com, òbviament, a la taula de dolços.

  

I, com a darrer exemple us mostrarem la festa del primer aniversari de l’Ariadna. A ella les gallines li encanten i, com molt bé us podeu imaginar, la seva festa es va centrar: en les gallines. En aquesta festa hi havia diversitat de colors, tots ells molt primaverals. Va ser  acolorida i alegre on a més, i degut a que alguns convidats eren nens, els vàrem fer un “tipi” perquè s’ho passessin d’allò més bé.

 

Com podeu veure a “paperdefesta” ens encanta personalitzar al màxim les nostres celebracions. Animeu-vos i celebreu la vostra festa!!!!!Us ajudarem encantats!!!

 

No Comments
Post a Comment