En volem saber més…..el “lettering”

Paperdefesta / Casaments  / En volem saber més…..el “lettering”

En volem saber més…..el “lettering”

La personalització en els casaments i en les festes  està de moda.  En diverses ocasions en els nostres posts, ja hem fet referencia que a paperdefesta ens encanta crear festes úniques. I, un dels elements que ens ajuden  a portar-les a terme és el “lettering”. Aquesta tendència va començar  ja fa un cert temps però és plenament vigent.

Alguns us preguntareu en què consisteix. El lettering vol dir “lletres dibuixades”. Aquesta tècnica es desenvolupa amb una gran varietat de materials, pinzells, plomes, retoladors… i el suport on aplicar-la pot ser també molt divers fusta, paper, vidre, roba, pell i fins i tot sobre fulles vegetals…

En un casament o una festa la podem  aplicar en diferents  elements, començant per les invitacions, que ja ens donaran una pista de com serà la nostra festa. Aquesta tècnica ens ofereix però moltes altres possibilitats per exemple col·locar cartells indicadors per assenyalar els diferents escenaris de la celebració com la cerimònia, el banquet, la zona de ball…

Altres opcions són el “seating”o escriure  el nom dels  convidats per mostrar-los el seu llloc a taula. També podem utilitzar  cartells per indicar els diferents buffets o la ubicació  del photocall i els diferents missatges que s’hi mostren.

Per saber-ne més i aprofundir sobre aquesta tècnica vàrem visitar a la Clara de “Woodlove_lettering”. La Clara, ens va mostrar  les diferents possibilitats que ofereix el lettering . Ens ha encantat conèixer-la!!!  I, poder endinsar-nos una mica més en la seva feina.

Grup de cartells de Woodlove_lettering

Indicadors llocs taula Woodlove_lettering

Indicador lloc a taula Woodlove_lettering

Cartell en fusta per a boda Woodlove_lettering

 

Si ens seguiu a les xarxes i coneixeu el nostre bloc sabreu, que a paperdefesta hem utilitzat en moltes ocasions cartells amb cal·ligrafia i tipografies personalitzades per tal de donar a cada festa un caràcter únic.

L’escriptura manual era un art que s’havia perdut. Actualment el gust per les coses fetes a mà té cada vegada més adeptes. Us apunteu a aquesta tendència?

No Comments
Post a Comment