Detalls que marquen la diferencia!!!

Paperdefesta / Casaments  / Detalls que marquen la diferencia!!!

Detalls que marquen la diferencia!!!

Quan organitzem un casament o una festa és important que tinguem en compte  una sèrie de petits detalls que la facin different. Són aquests detalls els que ens acompanyaran durant tot el dia i ens  ajudaran a entendre com són la parella o les persones que celebren la festa i com els diferencien de la resta.

En preparar una festa sabem la importància que té cada detall i la necessitat  que tot estigui perfecte, des de l’aspecte més ampli fins el detall més petit i, crear  així, un dia per recordar durant molt temps.

En qualsevol celebració els convidats són una peça clau. És molt important  fer-los sentir especials en un dia tan significatiu i màgic. Cal que els tinguem molt presents i els hi posem fàcil perquè es  trobin còmodes  i puguin divertir-se com si no hi hagués un demà.

Si pensem en  la  cerimònia, és probable que amb l’emoció els pugui caure alguna llàgrima   que podem alleugerir d’una manera original i que malgrat la intensitat del moment els arrenqui un petit somriure. Segur que ho agrairan i es sentiran mimats i molt acompanyats. I,  quan acabi la cerimònia?  Els encantarà  compartir l’emoció que es respira, uns pètals de rosa, unes fulles d’olivera, una grans d’arròs, unes bombolles de sabó… seran l’excusa perfecta per omplir l’espai d’alegria i  color.

Al llarg d’una festa hi ha molts altres moments que en què podem fer sentir especials als nostres convidats, com pensar en un racó en què puguin dedicar  unes paraules als anfitrions, i, en les festes on comptem amb molts assistents és important que els ajudem a trobar el seu lloc a taula, creant un “seating”  que podem integrar  en la decoració i  en l’ambient de la festa.

I després d’una jornada per no oblidar, obsequiar als convidats amb un detall especial que els recordi aquest dia, sempre serà una bona idea. Podem pensar en regals pràctics, originals… totes les possibilitats hi tenen cabuda.

Aquestes han estat algunes de les idees que poden fer de la nostra una festa especial i única però penseu que n’hi ha moltes més. Cada parella, cada persona que celebra una festa amb nosaltres són únics  i per a tots ells sempre els procurarem detalls únics.

 

No Comments
Post a Comment