Ostres, els Donuts!!!

Paperdefesta / Celebracions  / Ostres, els Donuts!!!

Ostres, els Donuts!!!

En els últims anys en la majoria de  casaments, festes i celebracions solem trobar un racó dolç, una taula o carro de llaminadures i, últimament una de les tendències que prenen força és una taula o paret de donuts. A qui no li agrada un donut?

Dels donuts ens agrada  el seu gust, la seva forma tan saborosa i això fa que sempre hi hagi algun convidat que els volti.

En aquests moments el mercat compta amb una gran varietat de donuts que podem combinar i crear una composició molt bonica estèticament.

Si ens decidim a posar una taula de donuts hem  de tenir en compte la manera com  els presentarem. Depenent de l’estil de la nostra festa, la taula o barra de donuts ha de quedar integrada en la decoració. Els podem presentar en una taula tradicional o fer un marc on penjar els donuts aquesta és una opció molt nova i que dóna una molt bona impressió als convidats i, a més,  permet afegir-hi detalls de color que combinin amb l’estil i els colors de la celebració.

Un bon moment per servir-los  és, cap al final d’una celebració, sobretot en aquelles en què hi ha ball, moltes vegades els convidats necessiten una mica d’energia per continuar la festa o per agafar forces per tornar a casa.

Podem acompanyar-los amb alguna cosa calenta com un cafetó una xocolata, un te o amb sucs per aquells que prefereixen alguna cosa més fresca.

I si hi volem donar un toc divertit podem acompanyar-los amb diferents toppings o complements per tal que cadascú pugui personalitzar-los al seu gust, encenalls de xocolata, sucre glass, ametlles….

Aquesta proposta és una bona manera de  satisfer a tots. En definitiva quan fem una festa, el que més desitgem és que els qui hi assisteixen en surtin amb ganes de repetir. Segur, segur que amb  uns donuts  arrancareu  més d’un somriure als vostres convidats. I ara….. a buscar un Donut!!!!

 

 

 

No Comments
Post a Comment